Friday, May 21, 2010

Cocalari sau nu? Asta-i intrebarea...!

Un video postat pe youtube a reusit sa incinga iarasi spiritele prin presa din Romania. Am vizionat si eu filmuletul si nu mi se pare iesit din comun. Cu atat mai mult cu cat nu cred ca era o stire de "senzatie". Pur si simplu cei 2  par niste tineri euforici,extaziati de faptul ca au ajuns in LA. Parerea mea.Sa nu aveti impresia ca-i aprob!Pur si simplu nu este ceva concludent pentru romanii din LA.
Mai e ceva:cred ca intentionat au filmat acest clip,ca sa "moara dusmanii de ciuda"! Si fie vorba intre noi, dupa ce am citit comentariile de pe pagina PROTV, cred ca au reusit! :)

Stirea aici.

3 comments:

iulian said...

Pai este bine macar ca asculta o muzica buna.Si nici eu nu vad nimic iesit din comun.Cei care cometeaza rau despre asta poate ca sunt invidiosi.Nu toti au sansa sa ajunga in USA.

Cristian VADUVA said...

Cocalar a devenit resemnarea frustratilor, nu mai poti face nimic, nu mai poti pune o poza din vacanta, nu mai poti sa-ti faci poza langa masina sau sa imparti cu prietenii un moment placut ca gata sare vre-un frustrat sa te numeasca "cocalar". Baietii s-au filmat cand se simteau bine ca sa se dea si ei mari, au cu ce. Clipul este ok, jenanta este doar discutia lor. Nu sunt cocalari prin fapta dar sunt lipsiti de bun simt prin vorba. In rest le urez distractie placuta, iar cu siguranta asa ceva nu era subiect de stiri.

Anonymous said...

;) mie imi plac doua comentarii care exprima adevarul:
'Romanii nu sunt tiganii dar enorm de multi romani, majoritatea , se comporta exact ca si un tigan . Lumea de acolo ii crede gay , intr-o decapotabila , tricouri mulate , frezati , gelati , M J urla in difuzoare. HOMALAiILOR '
iar al doilea:
'sunt niste baieti amarati si simpli care se simt cei mai norocosi din lume ca sunt pe acolo. nu sunt prea 'umblati' si intr-adevar exuberanta lor e caraghioasa ,ieftina si de prost gust...Salutari din Hong Kong ;)'