Tuesday, March 16, 2010

Cutremurul de dimineata

Desi nu intentionam sa ma trezesc cu noaptea in cap,mama-natura mi-a schimbat planurile.In jur de 4 dimineata ora LA-ului m-am trezit brusc din somn ,speriata si buimaca.Nu stiam ce se intampla,dar simteam ca patul se misca iar in atmosfera era un zgomot puternic(aducea cumva cu un huruit de roti). Cre' ca in secunda urmatoare ,m-am trezit brusc din somn si mi-am zis:"Geez e belea!" Nu stiu cum am ajuns afara,dar m-am trezit ca aveam si o sticla de apa minerala in mana(cred ca tre' sa dau inapoi filmul sa realizez de ce aveam sticla in mana) .Afara erau prezenti vecinii mei. Motiv de socializare .:))La ora 4 dimineata.:))
Next step :"Facebook" unde erau prezenti cei din LA,treziti de zgaltaielile pamantului.
Prilej de socializare(geez cred ca incepea sa-mi placa) si un pic de "fertilizat crops" " de facut joburi in "Mafia Wars" etc-treburi cu adevarat importante:)))!
Ideea este ca in final dupa vreo 2 ore,am reusit sa adorm,dar numa' bine ca nu m-am trezit in timp sa ajung la job:))) Dar cine a mai tinut cont,avand in vedere ca 3 sferturi din oras se trezise la ora 4 dimineata si marea majoritate nu mai dormisera dupa?:)))Asa ca azi LA-ul a fost un oras de somnorosi.:))))
Se pare ca desi nu a fost foarte mare-4,4 grade pe scara Richter cutremurul a fost simtit foarte puternic deoarece s-a produs foarte aproape de suprafata.
La cateva minute dupa cutremur elicopterele politiei si a celorlalte unitati de alerta erau in aer pentru eventualele interventii. Iar masinile politiei cercetau fiecare metru de autostrada pentru a se asigura totul este in regula .

http://news.yahoo.com/s/ap/20100316/ap_on_re_us/us_southern_california_quake

1 comment:

Dan said...

au, bine ca n-a fost mai mare si ca esti bine !