Sunday, March 28, 2010

Azi -mancare romaneasca

Da,azi am decis sa mergem in Hollywood pe Vine str. unde este un "restaurant" romanesc. EE...nu arata ca un restaurant-mai ales la standardele care sunt aici-,dar mancarea este  SUPER. Bucatareasa este tanti Sabina -o ardeleanca foarte apriga ,dar care gateste dumnezeieste.

Preturi mici

Ciorba de vacutza:


Ciorba de burta



Castraveti murati-absolut deliciosi



Schnitzel de porc(de fapt erau 2 bucati de carne)



Mai multe informatii despre restaurant aici:     Sabina's European Restaurant

6 comments:

Cristian VADUVA said...

Uaaauuuu, sper ieftin - si daca zici ca e si bun, atunci e foarte avantajos. Adica de 10$ ai supa + mancare + desert, si doar 1$ sucu - juma de pret fata de majoritatea localurilor (cel putin de aici din zona), eu nici la chinezi nu mananc asa avantajos. Asa da viata!

Clipe Colorate said...

Cred ca sunt mai ieftine ca-n Romania :))

Eliza said...

Wow...pt ciorba aia de burta as face un drum pana in California :)

Diana said...

Da,mancarea este excelenta.Preturi foarte mici. Dar cand intri acolo te simti ca si in gara(stiti si voi restaurantele vechi din garile din Ro). Dar mancarea+ preturi bate la fundu' gol lipsa customer service-ului. :)

d said...

Deci multumesc de sugestie :)) Sigur ca o sa vizitez aceasta locatie cu prima ocazie ...Mi-a facut pofta si de atmosfera din gara :)) Tin minte ca mancam langa gara din Botosani cu prietenii ..era ca o cantina dar aveau niste mancaruri ..de le duc si acum dorul :))
Si ne mai si punea cica la separeu :)) ca eram clienti fideli :))

Anonymous said...

Da... este mai ieftin ca in Romania. Si aspectul de "la gara", ii da tot farmecul. Pofta mare!