Saturday, October 6, 2012

Cum trimit eu pachete (din America) in România

Am promis de mult timp ca intr-o zi voi scrie un post despre cum trimit eu pachete in Romania! Intr-un final a venit si ziua aceea!
Deci cum se trimit pachete inspre Romania din L.A., Orange County si San Diego:
Pret: $ 1.35/lb ( pick up la depozit )
Pret: $ 1.55/lb ( pick up la client )
Timpul aproximativ de livrare: 6-8 saptamani
Minimum greutate / adresa: 50 lb
Livrarea se face in Romania direct la adresa destinatarului, si nu se plătesc alte taxe suplimentare la destinație. Din experienta mea, Pachetele au ajuns intacte la destinație, indiferent de conținut!
Contact: Avram Petruse ph-714-353-2667
Nr telefon RO contact: 0740 610 256
Persoana de contact in Ro - dl.Adi ( fam Avram )
Mai este încă o firma care trimite pachete, localizata tot in Orange County. Cand le voi afla informațiile voi face un update! Dacă aveți informații despre firme care se ocupa cu același lucru, din alte orașe, zone ale Americii, va rog sa mă ajutati sa facem o lista cât mai completa! Cred ca ar folosi multora! Thanks!

1 comment:

Ramona said...

Eu va sugerez sa nu trimiteti pachete cu acest Avram. Am trimis un pachet in iulie 2014 si tot pachetul a fost oprit la vama in Arad. Toate bune si frumoase...acest domn avram nici macar nu ne-a sunat sa ne anunte pana am tot sunat noi si ulterior ni s-a spus ca e oprit in vama si ca incearca sa il resolve. Am asteptat inca 2 saptamani si tot nimic si acuma Dl. Avram nici macar nu mai raspunde la telefon. Incerc cu disperare sa aflu numele firmei pt ca pe asa zisul bon ce l-am primit cand am platit nu scrie nici un nume de firma. Eu zic sa aveti grija daca trimiteti cu aceasta firma fantoma... Daca cumva stie cineva numele firmei va rog sa mi-l spuneti si mie...poate reusesci sa mai salvez ceva din pachet...