Monday, March 26, 2012

Perplexities- scented toilet paper

Lavender scented toilet paper! Never understood the purpose of it! Maybe to allow us to wipe the butt and blow the nose using the same square? Dunno!:) Anyone??

2 comments:

roxy said...

Am o banuiala, dar mai bine ma abtin :)
Mie una imi lipseste Zewa aia fina si frumos parfumata din Ro.

Diana, te deranjez cu o intrebare. Vroiam sa-ti trimit email, dar mi-a venit mai usor asa. Sper ca nu-i bai.

Am gasit un comentariu de-al tau pe blogul lui Arhi, legat de trimisul de colete din SUA. Poti sa-mi spui cu ce firma trimiti tu colete? Eu i-am contactat pe cei de la Best Trans, insa mi-au zis ca pt. electronice se platesc taxe vamale in SUA, cand trimiti coletul. E prima data cand aud de asa ceva si acum ca am citit restul comentariilor, mi se pare cam ciudat. Cum de unii platesc taxe, iar altii nu? In plus, pt. un obiect electrocasnic pe care am platit $40, mi s-a zis ca trebuie sa platesc taxe vamale $25. Pai nu prea merita, nu? Coletele ar urma sa plece cu vaporul si sa ajunga direct la usa la destinatie si din cate am inteles nu se desfac nicaieri. Nu stiu cum sa procedez ca sa nu platesc taxe absurde. Pls help!!! Thanks!

Diana said...

Roxy, welcome!
O sa incerc sa scriu un post despre cum trimit eu pachete in RO, pentru ca am primit mai multe emailuri cu intrebari despre subiectul asta! :)