Sunday, February 6, 2011

Amintiri de la Super Bowl 2011

Si a fost si Super Bowl-ul 2011. Comentarii la cald? Pai ia sa vedem.Hmmm...se pare ca Aguilera a uitat(asta daca le-o fi stiut vreodata) versurile imnului SUA. Asta nu e deloc bine pentru cantareata, si nu cred ca acest incident va fi uitat prea usor.


Dar poate ca Deion Sanders are dreptate in tweet-ul asta:

"Y'all leave Christina alone i was just informed that was the remix. The nfl was running behind so she was sweet enough to help us out. "

about 2 hours ago via Twitter for Android
Deion Sanders

Apoi...sa nu uitam de castigatorii  Super Bowl-ului 2011 :Green Bay Packers. Cum toti din jurul meu erau fani Green Bay...a fost bucurie mare la finalul meciului.Tre' sa recunosc ca io nu inteleg nimik din ce se intampla pe teren,dar nah strig si ma bucur si eu cand ii vad pe ceilalti .:))))

Si sa nu uitam traditionalele  si celebrele commercials/ads de Super Bowl. Se pare ca FOX a castigat peste $300 milioane pentru reclamele de dinainte,din timpul si de dupa meci.

Cateva din preferatele mele:
Doritos




Volkswagen ( am pus clipul intr-un post anterior)
Bud Light




Pepsi max



Bridgestone



Coca-Cola



Chevy Cruze



Si multe altele....!
Atat pentru astazi. :) Predau legatura....!:))))

1 comment:

Anonymous said...

deci sunt celebre reclamele? ca mie in afara de shoul de la pauza reclamele mi-au placut mult, au fost deosebite de cele "normale" care se difuzeaza in general, care mi se par destul de fade si in cateva luni deja le stiam tiparul, mi se pareau la fel toate.
Despre meciul in sine, noroc ca a fost mancare si bautura gratis ca altel m aurcam pe pereti..