Sunday, January 16, 2011

Ice Skating in Santa Monica

Oferta:Patinoar in aer liber. Desi micut,atmosfera super. Deschis pana la 12 noaptea in weekend. Gheata aproape perfecta. Inchiriatul patinelor plus biletul  $3+$7=$10 . Muzica buna...bauturi calde si reci.
Daca nu aveti chef de clubbing in weekend,patinajul este o optiune buna. Si cum afara temperaturile sar de 10-15 grade Celsius seara, io zic sa profitati de "sportul" asta. Patinoarul din Santa Monica e deschis pana in 14 februarie.
Nu e singura optiune,sunt si altele locatii in LA. 

Enjoy!!!!!:) 

6 comments:

Roxy said...

Ce fain! Si eu vreau la patinoar, desi n-am incercat pana acum... Si mai vreau si la L.A. ca e mai cald acolo... Cate grade sunt ziua?

Diana said...

ha ha...abia ce s-a mai incalzit!Ca a fost atat de frig..brrr.Am avut temperaturi anormal de mici,si acum e numa' bine! Azi am avut 26 de grade celsius:)Am purtat sandale:))))

Cristian VADUVA said...

Eu am fost la patinuarul din downtown LA, chiar langa statia de metrou Pershing Square. Cum am avut norocul sa prin vreme buna, am patinat in bluza de trening, cu ochii la zgarie-norii din downtown ... super tare, mi-a placut la nebunie.

scamea said...

nu mai bine la mine la New York, patinoar 10 luni pe an, daca stai in poarta e si gratis?:D

Roxy said...

Ei daca ai purtat sandale, e bine. Aici nu iesim din palton si cizme, si culmea am mai avut si zapada maricica weekend-ul trecut. Deci tot la voi e mai bine, chiar daca mai e si frig uneori ;)

Diana said...

Cristi:Nu am fost la cel din downtown...inca:)cred ca ma apuc serios de patinaj lol:)))
Scamea: daca e gratis,vreau in poarta:)))))
Americanca:Azi am avut 31 grade Celsius.Cam mult pentru ianuarie,cand ar trebui sa fie intre 20 si 23:)Dar recunosc ca imi place cand e cald:)