Saturday, January 22, 2011

De sarbatori-California 2011

Desi cu intarziere (pentru care va rog sa ma escuzati:)) ,iaca si niste poze de la mine pentru voi,cu titulatura"iarna e ca vara, iarna e ca iarna,si cine n-are lanturi  sa-si cumpere".

Pentru ca s-a prins de mine o raceala taman cand trebuia sa urc la munte ,am ramas in LA pentru noaptea de Revelion. Cum nu aveam nimik programat (din motive de munte) am hotarat in unanimitate,sa ne alaturam si noi unei petreceri pe undeva prin oras.Si am ales "Universal City Walk". Lume multa,nebunie.Cateva concerte in aer liber .Nu am prea multe poze,ca am fost ocupati cu sarbatoritul. Doar p'asta chiar inainte de  ora 12.:(

In 1 ianuarie...m-am gandit io ce m-am gandit..si am zis WTF...hai sa urcam la munte. Zis si facut. Asa ca ne-am imbarcat in masini,si p'aci ti-e drumul.Inainte de a pleca,am mers si am cumparat lanturi...ca deh asa scrie la lege.Am urcat noi cum am urcat, ca plecasem de dimineata.La munte,zapada numai buna de schiat. A doua zi(Jan 2),era duminika, si era musai sa ne intoarcem .Pe motiv de joburi(cred ca e unul din momentele in care as fi vrut sa fiu jobless lol).Si incepe coborarea.Intre timp se pornise o ninsoare ,da' d'aia mare.Nu mai vazusem de mult asa fulgi mari.La un moment dat ..ti-no-ni-no..stop joc. Ori va puneti lanturi... ori nu plecati d'aci si pierdeti maine ziua de plaja .Jur ca nimeni nu a comentat.Toate masinile erau oprite pentru acelasi motiv. Si incepem operatiunea"lantzul".Poza cu ti-no-ni-no e facuta cu telefonul,asa ca scuzati calitatea.




Si acuma incepe distractia.Lanturile nu vroiau nici cum sa se potriveasca. A venit si cel de la TripleA,ca cika au ei nu stiu ce scule.Ha ha...alea (lanturile adika) nimik:).Asa ca am mers si am cumparat altele,ca deh nu vroiam sa innoptam acolo. Amu' ii multumesc lu' nenea militianu ca nu ne-a lasat sa plecam fara,ca pe drum am vazut destui viteji in sant.Plus d'astia cu tractiune pe spate,care nu reuseau sa urce nici o panta Normal,am stat blocati si vreo ora,ca a fost un accident in lant.Vreo 7 masini,asa ca la popice.Si drumul  coboara pe serpentine de la 7000 feet.Brrr.Si cand ma uitam la truck-urile din fata noastra ce opturi fac ,si ma gandeam la saniutza cu care eram noi...brrr si mai tare:).




Si am ajuns cu bine in LA! Seara. Am bagat un In-N-Out..si am plecat voiosi spre casutele noastre. Bucurosi ca mergem la job a 2-a zi...!Yeah...right!:))
Sa nu uit:am returnat lanturile (cele care nu se potriveau).Am primit banii inapoi si un card de 20 para. Customer service baby!
The End

Ok,ok.Bonus ca ati fost cuminti si ati avut rabdare sa cititi povestea mea,vi-l arat si pe Mosu!




5 comments:

scamea said...

camioneta aia verde parca nu are lanturi..

scamea said...

intrerupator din ala am si eu, doar ca e metalic nu de plastic, ai vazut alt model prin america?

ce apa e aia ca nu recuosc brandu, parca nu am vazut pe aici asa

Diana said...

scamea:Man,io nu-s mare specialista la masini.Da' din cate stiu eu(si nu stiu multe lol)truck-urile alea au tractiune pe fatza.Si atunci pe fatza tre' sa fie si lantzurile.
Despre intrerupatoare...nah ca m-ai incuiat.Am vazut si alt fel,dar nu stiu detalii tehnice.O sa intreb un prieten:)))
Apa cred ca e Arrowhead,si e de la mama ei din California(Lake arrowhead).Poate ca d'aia nu ai vazut tu pe la NY:)))
Da' zau asha,ce intrebari existentiale imi pui:))))

scamea said...

la intrerupator nu detaliile tehnice ma interesau ci cele artistice,adica infatisarea, ca in Romania aveam intrerupator cu beculet, vreau si aici la fel

Cristian VADUVA said...

Diana, nici n-are rost sa mai zic ceva de Romania, si de injuraturile care si le-ar fi luat politatii (asta in cazul in care ar fi binevoit careva sa opreasca) ... frumoasa prezentare, super fain sa povestesti si jap o poza, povestesti si jap inca o poza ... tre' sa fac si eu asa candva, dar comoditatea e cucoana mare.


scamea - la mine la servici am vreo 5-6 feluri de intrerupatoare, o sa le fac poze si o sa ti le trimit. (pozele, nu intrerupatoarele) :))