Monday, August 9, 2010

Hai-hui spre San Diego - shopping la granita

sambata dimineata .Impreuna cu un grup de prieteni plecam inspre Manhattan Beach .Cum vremea era putin cam racoroasa pentru plaja, si noi aveam chef de plimbari ,am trecut la votat.Am dat cu banul,am facut ala-bala-portocala  si apoi am decis sa plecam la un shopping spree. Asa ca am plecat inspre San Diego . Tinta era Las Americas Premium Outlets (unul dintre prietenii mei a mai fost acolo,si ne-a asigurat ca se merita).
Intre LA si San Diego sunt cam 140 mile,dar fiind weekend le-am facut in cca. 2 ore(in traffic poate lua si 4 ore).
Outlets-urile sunt la Camino de la Plaza , ultimul exit inainte de granita cu Tijuana  .


The Border:San Diego-Tijuana



Tijuana (zoom)



Intrarea in Mexic in dreapta pozei.


Se poate trece granita cu masina,pe jos,cu transportul in comun etc. Cum plecasem din LA total pe neasteptate( de la plaja), si nu aveam  pasapoarte , GC-uri la noi, am amanat pe alta data o calatorie in Tijuana. Ca doar nu era sa sarim gardul inapoi !:))

Buun si am continuat calatoria nerabdatori,mai ales ca deja eram  aproape ...atat de aproape  de tinta calatoriei.Shopping spree,remember????Si am terminat doar la ora inchiderii. Undeva dupa 9 .
Ce pot sa spun despre outlets-urile astea? Au multe magazine bune ,iar preturile au fost bune. La J.Crew(unul din brand-urile mele preferate) am gasit tanktops cu 5-6 para,tricouri  cu 10-12 para etc. Banana Republic ,Lucky Brand (cu jeans de calitate foarte buna) ,Coach(aveau reduceri mari -bags) ,Tommy Bahama(un brand cam pricey,dar daca stii cum si ce sa cauti,gasesti si mai ieftin),Adidas ,Michael Kors(love the stuff) si multe alte magazine. Cum sunt "an ocean girl" m-am bucurat cand am descoperit si O'Neill. Aveau doar apparel,dar preturi bune. Plus reduceri.  Va dati seama ca la inchiderea tarabelor,eram  lesinati de oboseala , dar fericiti.  Ultimele poze sunt din parcare .Da ,e celebrul zid dintre US Si Mexico.






Poza asta  am luat-o de pe net,dar mi s-a parut...interesanta.Mexic in stanga,US in dreapta.


2 comments:

iulian said...

Dap,faine pozele.Distractie placuta pe mai departe.

JunioR said...

ce inghesuiala era la intrarea in mexic :)) super poze am auzit de Tijuana cica ar fi marfa pe acolo :D daca te duci sa ne arati niste poze. Numai bine.