Saturday, August 28, 2010

Hai-hui prin Playa del Rey

Playa del Rey nu este o plaja  aglomerata, desi se gaseste undeva intre Santa Monica si Manhattan Beach ( astea fiind mai cunoscute:)). Dar, pentru ca trebuia sa existe un dar, se gaseste chiar sub culoarul avioanelor care decoleaza de pe LAX.  Asa ca azi voi fi "spotter- by-default":)))




New Zealand...



KLM...



Air Tahiti Nui...





Dupa ce s-a mai racorit, am plecat inspre In-N-Out, locatia S.Sepulveda Blvd, langa LAX. Se zice ca In-N-Out este favoritul multora pentru hamburgherii facuti din carne proaspata (nu se foloseste carne care a fost inghetata) si french fries din cartofi adevarati, curatati si taiati in fata ta. Iar shake-urile sunt facute din inghetata adevarata.

Cel care a infiintat brandul, a fost si primul care a venit cu ideea de "drive-thru hamburger stand". Din pacate brandul exista doar in cateva state de pe coasta de West : California, Arizona si Nevada, plus o locatie in Utah! Lucky us!




LAX-ul de departe...


Virgin America...



Air France...





Lufthansa...



Locatia este un loc favorit pentru plane-spotters, pentru ca este chiar sub unul dintre culoarele de aterizare de la LAX si  foarte aproape de aeroport. Avioanele sunt atat de jos de ai impresia ca vor pica la tine-n cap.

4 comments:

FotoStefan said...

Interesante pozele cu avioane, chiar ai impresia ca-ti pica in cap!

Anonymous said...

Banuiesc a si zgomotul e pe masura in zona aia...

Mircea said...

m-a amuzat intotdeauna modul in care sunt alese indicativele pentru aeroporturi.
cel mai funny mi se pare cel pentru Washington DC: IAD :)

Stefan Herbst said...

foarte tari pozele!