Thursday, February 4, 2010

Romania a trimis ajutoare in Tahiti!- aproape adevarat

O stire aparuta pe times.ro zice asha:

Un incident hilar a avut loc ieri in Tahiti, dupa ce un batalion de vanatori de munte din Romania a fost subiectul unei crize isterice de ras pe insula paradiziaca din Polinezia Franceza.

Din cauza unei confuzii regretabile, Ministerul Apararii a gresit destinatia ajutoarelor pentru victimele cutremurului din Haiti, expediind un batalion de vanatori de munte, precum si 2000 de tone de provizii, apa, paturi, medicamente si alimente intr-o directie total opusa, respectiv in insula Tahiti, aflata in Pacificul de Sud.
"Eu zic ca nu trebuie sa facem un spectacol din chestia asta. Adica, numele seamana foarte, foarte mult. Haiti, Tahiti, Mahiti, Papiti. Sa le ia dracu', suna la fel", a declarat pentru times.ro Ministrul Apararii, Gabriel Oprea.

Nu va lasati pacaliti,este o stire aproape adevarata. Adika s-ar putea intampla.Recunosc ca am zambit cand am citit stirea,si m-am gandit "ehe nu m-as mira daca s-ar si intampla,doar se stie ca Romania este tara tuturor posibilitatilor!!!""

2 comments:

Cristian VADUVA said...

Ar fi fost extraordinar sa fie adevarata, insa cei de la times.ro mereu sunt pusi pe "stiri aproape adevarate". Ma distreaza ca sunt multi care comenteaza pe site ca si cum stirile chiar ar fi adevarate :)

Albert said...

foarte tare...pai ce te astepti la altceva de la astia...?:)) aia mor de foame acolo, nu au case, spitale nimic si RO da R.Moldova 100 mil $ fara motiv...