Saturday, January 5, 2013

"All you can eat" buffet - Sneak & Peek

This is an "All you can eat" buffet type.  It serves a fusion of sushi, the common Chinese fare, and Korean food. Also serves some American food. Lunch costs $8.99 and dinner $14.99. There is more food (sashimi, all kinds of soups, assorted desserts, salads, fresh fruits etc) but I didn't get a chance to take photos of it, 'cause the hostess asked me not to. Well, even it was weird and I had a good laugh about their request, it was their "home" and therefore their rules. 
This place is called Golden Coast Buffet and is located in Alhambra.











4 comments:

cristina said...

La multi ani, Diana! Sanatate perfecta si un an cum ti-l visezi!

cristina said...

Cat despre tipul asta de restaurant, am avut si eu curiozitatea sa intru intr-unul. Nu era rea mancarea, dar m-am gandit putin ce mananc de nu costa decat atat (era in jur de 12 dolari).

Cristina said...

Dupa cum arata sushi, as zice asa: cream cheese, salmon, avocado. Corect?
Ciudata faza cu pozatul, dar asiaticii sunt in general mai inflexibili, ca sa zic asa.
Eu nu mai indraznesc sa mai mananc la restaurante gen bufet, de cand mi-a povestit un tip care livreaza seafood la astfel de restaurante ce se intampla in bucatarii si cum se gateste totul pe fuga si cum reincalzesc si refolosesc resturile, mai ales orezul. Pe de alta parte, daca stau si incerc sa-mi imaginez ce se intampla si la restaurantele obisnuite "behind closed doors", cred ca nu mai pot manca nicaieri....

Diana said...

Exact, ii spune Philadelphia roll.
Ideea este ca la bufete de genul, volumul vânzărilor este mare, asa ca io zic ca nu sunt șanse prea mari sa mănânci resturi. :)