Tuesday, November 20, 2012

I am recycling

For as long as I can remember, I've been taught to reduce, reuse and recycle. Back in my childhood in communist Romania, my recycling meant stacks of old newspapers and some glass bottles at most. Nowadays recycling is a big business in US, especially here in California. Here are some pics from a recycling center in my area.





4 comments:

cristina said...

Diana, trimite-i si-n Indiana pe astia mai maniaci cu reciclatul. Noi reciclam benevol. Si tot benevol le ducem, cand se strang deseuri de umplut o masina (mica), undeva la 20 de km de casa, unde este un punct de colectare de reciclabile. Daca ar fi dupa firmele de salubritate din zona, ar trebui sa platim un alt contract lunar sa ni le ia separat. Si la un sac pe saptamana nu-ti vine sa dai 40 de dolari pe luna. Cel putin noua nu ne vine ;)

Diana said...

Cristina: asta e cumva hilar! Sa platiti voi sa va ia refolosibilele! Ha! Aici ne-a dat city cosuri de gunoi pentru reciclabile. E pe categorii. Nu am inteles inca virgula care e faza cu iarba, da si unul d-asta avem:)

cristina said...

Ca la voi mi se pare si mie normal sa fie. Si ca in Canada, sau Belgia, sau Japonia, sau pe unde am mai vazut cat de stricte sunt regulile impuse ca ce e reciclabil sa nu mai polueze. Guvernantii (republicani) din Indiana fac afaceri, nu ecologie.

Diana said...

Cristina: eu o fac de buna voie, probabil nu as face-o daca mi-ar impune! Nu mai vreau regulations, taxe extra fata de ce avem!:)