Tuesday, December 28, 2010

"Calendarul chinezăresco-bloggeristic"-hop si noi

Desi de obicei nu fac chestiuni din astea(cika), ca tot m-am imbuibat romaneste de Craciun ,ma bag si eu in ciorba Chinezului ,care ciorba este sponsorizata de tiparo.ro .
Propun ca luna februarie (ca este luna in care moi isi serbeaza ziua de nastere) sa apartina bloggerilor romani din SUA. Care sunt aia?Pai bine bre,cum care?Aia care scriu numa' nasol despre Romania,aia de au plecat  pe unde i-a dus norocul(asta suna a basm de Petre Ispirescu ha) si care mai ales au uitat de unde au plecat(parca asa era,nu?:)))) .Asa ca ta-ra-ta-ta bloggerii romani din SUA:
Dani , Cristi , Vali, Ina, Ana-Maria, Mircea, Cristina , Lola, Dan, Ionela  etc.si cu voia d-voastra stimati telespectatori Diana.Imi cer scuze bloggerilor din Sua pe care nu i-am mentionat(Shame on me!).
De ce  fac propunerea asta? Ca sa continuam prietenia traditionala si sa aprofundam cooperarea dintre cele 2 popoare pretine: roman si american lol:))))) Glumesc!
Pentru ca mi s-a parut o idee buna si mai deosebita! Nah ca am zis-o!:)

5 comments:

Dan said...

In Romania am observat ca chestia asta cu blogurile a devenit o afacere...very funny :) si chiar potrivita pentru ca cred ca suntem unul din popoarele carora ne place sa ne auzim...

d said...

mersi ..deci ce trebuie sa facem ?

Dan said...

haha, funny.
si cum sarbatorim? dam un chef, ceva? ne intalnim "la mijloc"? frigem niste mici si bem un Ursus? :D

BogdiP said...

hehe…bafta :)
si eu m-am bagat pentru Decembrie :p

scamea said...

la cat de multi suntem mai bine facem un calendar propriu, ca eu nu vreau sa fiu bagat in aceeasi galeata cu Dan ca nu am inteles comentariul lui.