Tuesday, October 12, 2010

Beautiful autumn in Los Angeles!

Am lipsit cateva saptamani de pe blog,dar am avut motive bine intemeiate.Zic io!:) Pe langa jobs( am unul si jumatate),mai am si scoala care m-a solicitat la maximum in perioada asta. Proiecte de predat plus examene ,tot tacamul. Dar in weekend-uri mi-am facut timp sa merg la ocean si apoi sa ma relaxez putintel.
Pe langa faptul ca avem temperaturi de 25-30 grade Celsius  ACUM in Octombrie , totul este verde din nou,dupa cele 3 zile de ploaie.
Am ajuns si pe la cafeneau mea preferata 212 Pier ,in Santa Monica. Este un loc bohemian, si numai bun daca vrei liniste.  A big hot-chocolate, green-tea made with love :) and Tiramisu cake. Yummy! Si foarte ieftin totul(cred ca a fost undeva in jur de $10).



Cer senin in Downtown Los Angeles!


4 comments:

Anonymous said...

unde e verdele de care spui?

Diana said...

Nu am pus poze cu verdele,ca eram pe graba! Pot sa ma duc sa fac acuma o poza la iarba din fatza casei,ca vad ca nu ma crezi pe cuvant!Lol:)))

Anonymous said...

noa nu chiar acum, data viitoare cand treci pe acolo, ca eu cand spun ca e gropi pun poze cu gropi, cand zic de veverite bag si cu veverite. oricum la gropi degeaba bag ca nu ma crede nimeni:)

c3 said...

vezi ca ai un reply aici: http://www.zoso.ro/tu-ce-il-inveti-pe-copilul-tau/all-comments/#comments

daca crezi ca esti in stare sa porti o discutie in contradictoriu, cu argumente si logica, iti stau la dispozitie.