Monday, January 25, 2010

Zambiti va rog!

Plecand de la un editorial publicat in evz.ro aici ,azi am facut un mini-experiment. M-am uitat atent la  fetzele celor pe care i-am intalnit in drumul meu. Si am realizat ca marea majoritate(undeva la 90%) ...zambeau. Fara motiv.Pur si simplu zambeau.

Am facut un efort de memorie si m-am intors in Romania.Imi amintesc si acum fetele mereu posomorate si eterna nemultumire ce domneste acolo. Acelasi lucru(expresia incruntata a fetzei) l-am vazut la mama mea,proaspat intoarsa dintr-o calatorie in Romania.
Cred ca sunt destule motive sa zambim. Si aici si acolo.In viata in general.
Si am hotarat sa daruiesc cate un zambet celor care au nevoie.Pentru ca un zambet nu costa nimic,dar valoreaza enorm.
Asa ca...free smiles for everybody!!!!!


5 comments:

Cristian VADUVA said...

Clar prefer un zambet fals decat sa vad doar fete triste in fata ochilor.

Diana said...

Cristi, ai zambit azi?:)

Alex said...

Buna Diana.
Imi poti spune din ce oras esti (din Romania)?

Diana said...

Alex, sunt din Transilvania.:)

Sonia said...

Diana, tu ai zimbit astazi? :) Oricum, citind ce-ai scris mi-am amintit de o intimplare intr-o librarie din Cluj, vara treacuta, pe cind cautam niste carti sa le iau cu mine in USA. Am scotocit juma de ceas, m-am uitat in stinga si in dreapta dupa ceva ajutor. Intr-un tiziu vine o doamna plictisita. Ii zimbesc (sincer) doar-doar se mai insenineaza si ea. O intreb de carti: "nu avem". O intreb daca le-a avut recent:"nu le-am vazut de mult. probabil nu se mai editeaza". Tot timpul cit a vorbit cu mine, a stat pe jumatate intoarsa si parea de-a dreptul enervata ca o retin. Nici nu incapea vorba sa imi intoarca zimbetul, care in final s-a stins si de pe fata mea. Si pe cuvint daca vorbesc cu accent american...LOL

Vreti sa va intilniti cu Romania la ea acasa, vizitati Ambasada Romana din NY. Acelasi tratament!! Daca zimbesti, te cred nebun cel putin :)Oricum te cred nebun.