Sunday, March 28, 2010

Azi -mancare romaneasca

Da,azi am decis sa mergem in Hollywood pe Vine str. unde este un "restaurant" romanesc. EE...nu arata ca un restaurant-mai ales la standardele care sunt aici-,dar mancarea este  SUPER. Bucatareasa este tanti Sabina -o ardeleanca foarte apriga ,dar care gateste dumnezeieste.

Preturi mici

Ciorba de vacutza:


Ciorba de burta



Castraveti murati-absolut deliciosi



Schnitzel de porc(de fapt erau 2 bucati de carne)



Mai multe informatii despre restaurant aici:     Sabina's European Restaurant

Monday, March 22, 2010

Statele din US vor da in judecata guvernul federal -legea care socializeaza sistemul de sanatate este neconstitutionala

Nici nu s-a incheiat bine prcesul de votare pentru " healthcare bill",ca incep si procesele. Procurorii generali din cateva state americane,vor da in judecata guvernul federal pentru ca au votat o lege care incalca flagrant Constitutia Statelor Unite.
Virginia
"Virginia will file suit against the federal government charging that the health-care reform legislation is unconstitutional, Virginia Attorney General Ken Cuccinelli’s office confirmed last night.

Cuccinelli is expected to argue that the bill, with its mandate that requires nearly every American to be insured by 2014, violates the commerce clause of the U.S. Constitution. The attorney general’s office will file suit once President Barack Obama signs the bill into law, which could occur early this week."

South Carolina
"After the U.S. House’s historic vote Sunday night passing the health care reform bill, South Carolina Attorney General Henry McMaster issued the following statement:

The health care legislation Congress passed tonight is an assault against the Constitution of the United States. It contains various provisions and federal mandates that are clearly unconstitutional and must not be allowed to stand.
A legal challenge by the States appears to be the only hope of protecting the American people from this unprecedented attack on our system of government. "

Florida
"Moments after Congress voted to approve President Obama’s health care legislation, Florida’s Attorney General announced he will file a lawsuit to declare the bill unconstitutional.

…”The health care reform legislation passed by the U. S. House of Representatives this evening clearly violates the U.S. Constitution and infringes on each state’s sovereignty,” Bill McCollum said in a statement distributed late Sunday night."

Se asteapta ca si alte state sa faca acelasi lucru: Texas, Nebraska, Utah, North Dakota, South Dakota, Washington, Pennsylvania, Oklahoma si Alabama .

Toata aceasta monstruozitate a fost votata in timp ce pe dealurile Capitoliului zeci de mii de americani demonstrau impotriva acestei legi. Este incredibil cum acest guvern isi voteaza agenda socialista impotriva vointei oamenilor. Dar Noiembrie este dupa colt,si sunt convinsa ca ce s-a intamplat in Massachusetts se va intampla in fiecare stat .
Catve imagini de la demonstratiile anti-Demcare de sambata si duminica:










http://michellemalkin.com/

Wednesday, March 17, 2010

Schimbari in modul de aplicare la vizele non-immigrant pentru SUA

Se pare ca s-a simplificat procesul de aplicare la o viza pentru SUA.S-a  simplificat pentru cei care se "stiu cu internetul",dar pentru restul....? Idee de afacere:Un calculator conectat la internet ,o camera fotografica digitala si anunt in presa:)))
Ce s-a schimbat de fapt?Formularele DS-156 si DS-157 au fost inlocuite cu un formular DS-160,care este completat online cu minim 48 de ore inainte de interviu. Poza de pe formular este in format digital, si va fi incarcata chiar de pe calculator.  Noul formular va fi si in limba romana.
`Mai multe informatii direct de la sursa:
http://romania.usembassy.gov/visas/non-immigrant.html

Si un articol din presa romaneasca despre acest subiect::
Schimbari la aplicarea pentru vize SUA

Tuesday, March 16, 2010

Cutremurul de dimineata

Desi nu intentionam sa ma trezesc cu noaptea in cap,mama-natura mi-a schimbat planurile.In jur de 4 dimineata ora LA-ului m-am trezit brusc din somn ,speriata si buimaca.Nu stiam ce se intampla,dar simteam ca patul se misca iar in atmosfera era un zgomot puternic(aducea cumva cu un huruit de roti). Cre' ca in secunda urmatoare ,m-am trezit brusc din somn si mi-am zis:"Geez e belea!" Nu stiu cum am ajuns afara,dar m-am trezit ca aveam si o sticla de apa minerala in mana(cred ca tre' sa dau inapoi filmul sa realizez de ce aveam sticla in mana) .Afara erau prezenti vecinii mei. Motiv de socializare .:))La ora 4 dimineata.:))
Next step :"Facebook" unde erau prezenti cei din LA,treziti de zgaltaielile pamantului.
Prilej de socializare(geez cred ca incepea sa-mi placa) si un pic de "fertilizat crops" " de facut joburi in "Mafia Wars" etc-treburi cu adevarat importante:)))!
Ideea este ca in final dupa vreo 2 ore,am reusit sa adorm,dar numa' bine ca nu m-am trezit in timp sa ajung la job:))) Dar cine a mai tinut cont,avand in vedere ca 3 sferturi din oras se trezise la ora 4 dimineata si marea majoritate nu mai dormisera dupa?:)))Asa ca azi LA-ul a fost un oras de somnorosi.:))))
Se pare ca desi nu a fost foarte mare-4,4 grade pe scara Richter cutremurul a fost simtit foarte puternic deoarece s-a produs foarte aproape de suprafata.
La cateva minute dupa cutremur elicopterele politiei si a celorlalte unitati de alerta erau in aer pentru eventualele interventii. Iar masinile politiei cercetau fiecare metru de autostrada pentru a se asigura totul este in regula .

http://news.yahoo.com/s/ap/20100316/ap_on_re_us/us_southern_california_quake

Monday, March 8, 2010

Oscar:Best actor in real life!!!



And the Oscar goes to .....:)))

Atentie: cetateni turmentati!!!:))))

ARAD - Zece semne inedite de circulaţie, cu cetăţeni turmentaţi căzuţi în patru labe, amplasate în Pecica.


Incredibil! Asta e probabil in loc de "Welcome to Romania"!